25 Haziran 2012 Pazartesi

Çıtır Tavuk Kanadı



Ne zaman tavuk kanadi pisirsem hep aklima canim
ablacim geliyor.O kanati cok sever,yani butun etlerin icinde
 tek gecer.Insallah bugunlerde gecer ve yeniden ayni sofrada
toplanip birlikte"kanat"yeriz..Yanlizken hic o eski tadi olmuyor
ablacim yaaa.

MALZEMELER
1 kilo kadar tavuk kanadi
1 yemek kasigi sivi yag
1 tatli kasigi domates salcasi
tuz
kekik
pul biber

Kanatlari salca ve diger malzemelerle terbiye edin
(Butun karisimi tamamem yedirin kanatlara.)
Ister yagli kagit ustunde firinda
ister teflon tavada kisik ateste ocak ustunde pisene kadar
cevirerek kisartin.
Citir citir tavuk kanatlariniz hazir.Yanina pilav,salata
,yogurt sosu vb.ile servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder