5 Ağustos 2012 Pazar

Kabaklı Krep



Sahurda hafif ve tok tutucak bir alternatif ariyorsaniz
kabakli krep tam istediginiz sey.Mucverin bir degisik
versiyonu ama en buyuk fark yag miktari cok az.
Ozellikle peynir,domates ve salatalikla cok daha
lezzetli hale gelmesi.Yapimida gayet pratik.

MALZEMELER
1 su bardagi sut
2 yumurta
1/4 cay bardagi sivi yag
3 orta boy rendelenmis kabak
tuz,pul biber
Bir tutam dereotu ince kiyilmis
1/2 su bardagi un

Yumurta ve sutu cirpin
Uzerine rendelenmis kasari ilave edin
Unu yavas yavas ekleyin iyice karistirin
Yagi tuzunu,pul biberini ve dereotunu ekleyin
karistirin.


Yanmaz tavayi isitin akiskan karisimdan tavanin
tabaninda ince bir tabaka olacak kadar dokun
Alt ust cevirerek pisirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder